Sungurlu Belediyespor Voleybol Alt Yapı Takımlarından 9 Kupa 100 Madalya

Sungurlu Belediyespor Voleybol Alt Yapı Takımlarından 9 Kupa 100 Madalya

Sungurlu Belediyespor Voleybol Alt Yapı Takımlarından 9 Kupa 100 Madalya
Sungurlu Belediyespor Voleybol alt yapı takımı sporcuları, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.
Kulüp Başantrenörü Mustafa Özdemir yaptığı açıklamada”Turnuvalarda ve Çorum İl 1.ligi maçlarında 9 Kupa ve 100 madalya kazandık. Kupalarımızı Belediye Başkanımıza hediye ediyoruz. Voleybolda Çorum’un en başarılı kulübüyüz. 1. Ligde bir takımımız var, bölgesel ligde Çorum’u temsil eden tek kulübüz. Alt yapılarda bütün kategoriler de takımımız var. Gençlerimize ve çocuklarımıza voleybol eğitimi veriyoruz. Ve bütün bu başarılarda bize destek olan Sayın Başkanımız Abdulkadir Şahiner ve Kulüp Başkanımız Bahri Sezen’e teşekkür ederiz.” Diye konuştu.
Başarılı sonuçlarla ziyarete gelen sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Şahiner ise konuşmasında şunları kaydetti” Sporun gençlerimiz,çocuklarımız ve ilçemiz için öneminin farkındayız. Almış olduğunuz bu başarılı sonuçlar azımsanacak bir başarı değil. Emeklerimizin meyvesini alıyoruz. Hepinize şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Başarılarınızın daim olmasını gönülden diliyorum. Bizde her zaman olduğu gibi yanınızda olmaya devam edeceğiz.”

Önceki KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR…

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum